Der er ikke noget mere hyggeligt, end en kop varmkakao her i de kolde vintermåneder. Micky og jeg er begge helt vilde med Baresso’s varmekakao, som er lavet med chokoladepinde og flødeskum
kokossukker (eller sukrin gold for en mere kalorielet udgave). Den danske jord er dækket med sne, og i min verden hænger det unægteligt sammen med masser af varmkakao
Jeg synes, at det fungerer godt med de sprøde valnødder, de ikke oversøde svesker og den intense kakao, der sammen med sukkeret smelter på toppen af den varme grød
Vi går en koldere tid i møde, og tanken om dyne, varm te og treats kan være ret fristende. Jeg har fundet denne simple, lækre og uskyldige mandel-rosin snack, som tager den værste sukkertrang, er nem at have med dig og mætter godt på grund af fibrene, proteinerne og fedtet
varme – ellers kan de varmes i ovnen hvis de skal serveres lune senere. De kan spises som morgenmad, dessert eller som et mellemmåltid til en kop kaffe, te eller kakao
Sommeren er over os og med det varme vejr stiger lysten til is. 60g chokolade med 70 % kakao. En lækker sommersnack, er frosne bananstykker overtrukket med mørk chokolade og hakkede nødder
Bland appelsinsaft, kakao og vaniljen der i og rør det godt sammen. Tænd ovnen på 180 grader varmluft (sørg for at den er godt varm) og put din chokoladedrøm i en kageform eller bradepande med bagepapir. • 3 store spsk kakao