Smagen i hvert eneste æble er helt i top takket være det gode danske klima. Denne lækre kage blev fremstillet i weekenden og faldt i god jord fredag aften et par timer efter burgerne var spist og børnene var faldet til ro
Når sneen nu stadig fyger og man er i slutningen i marts og man egentlig godt kunne tænke sig lidt varme, så kan man jo blive inde i sit køkken og bage de her varme vinterboller og håbe på at de så bliver sidste punktum for vinteren i denne omgang
For, hvor man end sig vender hen, er der småkager, konfekt, sildemadder med karrysalat og en lille en til, rullepølse, rødkål, gløgg, æbleskiver og mange andre gode sager
Denne peanutsauce er min absolutte ynglings. Da jeg endelig er kommet helt af med min graviditetskvalme, kan jeg endelig dele al den fantastiske madinspiration, som vi fik gennem vores 5 dages madkursus i Bangkok i sommers – se mit indlæg om madkurset lige her
FORORD. Helt tilbage for mange mange år siden, skulle bagerne også holde fri på St. Bededag. Derfor bagte de en masse hvede-tvebakker, dagen før, som man så kunne klare sig igennem en dag hvor bageren ikke var på arbejde
Høje kanelsnegle med dobbelt snask - lyder det ikke, som noget du bare SKAL prøve at lave. Disse kanelsnegle er helt fantastiske, når de lige er kommet ud af ovnen og glasuren løber ned af siderne
De blev rigtig gode synes jeg, lækre og saftige. Jeg er forkølet, og har været det i en uge nu. ( Heldigvis er det værste overstået nu, kun lidt hoste og træthed er tilbage
Den traditionelle varme kartoffelsalat er dog nok i højere grad skiftet ud med kold kartoffelsalat eller en varm med hvidvin og friske krydderurter eller lignende
Det er det bedste lige at kunne tage en op af fryseren og varme den. Det bedste ved pølsehorn er, at de smager godt og desuden er rigtig gode til madpakken
De behøver ikke at blive varmet eller skåret over, men kan nydes lige med det samme. Lav sundere snacks som har en bedre makrofordeling og større mæthedsfornemmelse – på min hjemmeside kan du allerede finde en del gode opskrifter til sundere snacks – nederst deler jeg inspiration med billeder og direkte links til disse
Varme passionsfrugtsouffleerLe Gordon Bleu Gourmetskolen Desserter4 personerBlødt smør til formene120 g sukker, plus ekstra til formene12 passionsfrugter eller 120 g frugtkød6 æggehviderFlormelis, til pynt Smør fire ramekin- eller souffléforme (10 cm i diameter, skal kunne rumme 2½ dl) indvendig med blødt smør, ved hjælp af en bagepensel
Hvis du ikke er så rutineret ved grillen, findes der masser af gode grill tips her. Frem med Grillen. Kan du lugte den helt specielle vidunderlige lugt af grill
Den sidste efterplukning – lige før det begyndte at regne – gav solbær nok til tærten. En gammeldags solbærtærte af den slags, der skal serveres med lun creme
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.