Der findes mange opskrifter på hveder fx med og uden kardemomme, men fælles for dem alle er, at de skal flækkes og ristes, i ovnen eller på brødristeren og nydes med et godt lag tandsmør
Opskriften er en sundere udgave af de traditionelle varmehveder, en lidt mere moderne version. I anledningen af hvedernes dag, tænkte jeg at dele en opskrift her på bloggen
In the evening before the holiday, it was customary to buy and eat varmehveder, (warm wheat rolls) a traditional bread, because bakers were closed on holidays and people bought bread for the following day
Lige lidt sent, men hvorfor ikke spise varmehveder på andre tidspunkter end St. Spis dem varme med kold smør eller gem dem til næste dag og varm dem på brødristeren
Bededag og der er tradition for at man spiser varmehveder aftenen før. Herefter kommer smørret og det grofthakkede chokolade i gryden og ved svag varme røres det indtil det hele er smeltet
Bededag og der er tradition for at man spiser varmehveder aftenen før. Herefter kommer smørret og det grofthakkede chokolade i gryden og ved svag varme røres det indtil det hele er smeltet
Varmehveder. Bagværk med gærdej. Privatfoto. Annemette Voss. Oplæg af Marie Vagn-Hansen. For nogen er den 14. februar dagen, hvor Simon Cowell blev far, for nogen er det dagen, hvor popstjernen Justin Bieber kom i retten, og for andre er det dagen, hvor kærligheden er i højsædet
Varmehveder. Bagværk med gærdej. Foto. I uge 11 rejser jeg til Uganda sammen med Shaka Loveless og et hold dedikerede folk fra Folkekirkens Nødhjælp…og hvorfor så det…
Varmehveder. Bagværk med gærdej. Screenshot, YouTube video af Marie Vagn-Hansen. Vil du gerne vide hvordan en bagebog bliver til – i store træk, så læs med her og se med i denne video
Bededag hvilket vi fejrer med varmehveder. Vi glæder os begge to til at gå denne maj måned i møde, hvor træerne springer ud, solens stråler begynder at varme lidt mere end de tidligere har gjort og den første softice hos Brostræde is skal nydes
Varmehveder. Jeg tror på, at det kan betale sig at sprede glæde, varme og søde smil med lækre kager og velduftende bagværk – jeg kan i hvert fald skrive under på, at jeg altid bliver modtaget med stor glæde, når jeg har friskbagte sager med i kageæsken