Den består af nudler med masser af grøntsager som gulerødder, spidskål og sukkerærter vendt med en dressing af fiskesauce, lime, ingefær, peanutbutter og honning
Rør alle ingredienser til dressingen sammen – rør til sukkeret er helt opløst og smag til. Varm olien i en wok og steg ingefær og chili under omrøring i et par minutter
Dild dressing. Skær bacon i skiver i ca 1/2 cm strimler , kom dem i en rygende wok og steg dem under omrøring til de er helt sprøde og gyldne , kom dem i en sigte og sigt alt fedtet fra. 80 g torsk 70 g kartoffel 130 g gulerod 80 g dressing 400 kcal
Varm en stor pande eller wok op, kom sesamolie i og brun kyllingen i et par minutter. Denne version er med risnudler, kylling og en masse sprøde grønsager, der vendes sammen på panden med en lækker, asiatisk dressing bestående af blandt andet soya, lime og peanutbutter
Alle får desuden et smukt lille hæfte med opskrifter fra dagen og flotte billeder med hjem Alle kursister får eget blus og wok, hvilket gør en i stand til at tilpasse de forskellige retter efter egne smagsløg – Jeg er f
“Vegetarisk wok”, “Vegetarisk køkken. Bønnerne er også fine i blandede salater med dressinger, der indeholder chili og/eller ingefær/hvidløg/hakkede kapers
I en gryde eller lille wok opvarmer du raps- eller vindruekerneolie til frittering (prøv med et lille stykke nudel og hvis olien ikke sprutter, så er en ikke varm nok)
Dressing og salat. 3) Oksekødsstrimlerne steget i en wok med høj varme ad flere omgange. 4) Når alt oksekødet er stegt, kommes det hele i wokken, hvorefter den resterende marinade hældes over. 1) Start på dressing og salat godt 1 time før servering. 2) Bland limesaft, sesamolie, 1 spsk soyasauce, fiskesauce, 1 spsk rørsukker, 2 fed presset hvidløg og ingefær sammen til dressingen. 4) Lad kinakålen marinere i dressingen i ca
Du kan spise kålen rå, og det kan snittes fint og kommes i salaterDu kan stege kålen på panden, som indholdet i for eksempel wokretterKålen kan bruges til kåldolmereMan kan bruge kålen som erstatning til madpandekager/fladbrød og fylde det med oksekød eller falafel
Du kan stege kålen på panden, som indholdet i for eksempel wokretter. Dressing kan være en simpel olivenolie og æbleeddike dressing smagt til med salt og peber