Start med en bund, så et lag fløde, så jordbærog gentag. For at prøve noget nyt, ville jeg lave en kage med fragilite bunde, hvor der også var mørk chokolade i
S. å. e. r. d. t. a. s. ø. n. g. ,. o. i. f. m. j. B. l. y. k. I. u. p. v. h. b. V. æ. q. D. c. M. (. 4. ). 1. 6. 2. /. F. T. è. 5. 0. H. 3. L. -. E. 7. 8. K. 9. N. P. A. e g
De jordbær man kan købe nu er ikke ligefrem super gode, men de frister jo, så sammen med banan og flødecreme kom de ind i denne sukkerkage-roulade og smagen var rigtig vellykket
creme fraiche rørt op med salt og hakkede friske krydderurter. Salaten mætter godt, da den er fyldt med fibre, og den smager herlig til både kød og vegetarmad
Denne version er toppet medfriske danske jordbær, for at hylde årstidens bær, men kan ligesåvel erstattes med den mangochutney, som er brugt i Pulled chicken-versionen, som du finder her
Pyntede med de halve jordbærog dryssede til sidst det grov snittede mørke chokolade henover. Start med at piske æggehviderne helt stive, kom så sukker i og pisk det videre og til sidst Stevia i og piske videre
Pisk æggeblommerne sammen med halvdelen af den revne parmesan (eller det hele -efter smag og behag-det hele bliver til en tyk klump, skal fordeles) og hakket persille
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.