Lagkagebunde. Vend den afkølede grød i fløden og kom moussen direkte på kagen, så den kan sætte sig. Efter, at cremen har kølet, skal den piskes til den lige nøjagtigt bliver cremet og kan kommes i lagkagen og sætte sig på ny
saft fra 1 appelsin til overhældning af den færdige kage. kagen køles af og prikkes med en strikkepind eller lignende, og saft fra 1 appelsin hældes over kagen 75 g. saft fra 1 appelsin til overhældning af den færdige kage
Jeg fik helt frie tøjler i forhold til, hvordan den skulle se ud, og jeg kom rimelig hurtigt frem til, at det ihvertfald skulle være en rigtig pige-kage
Denne kage har været længe ventet på bloggen … Men nu er den her endelig. Håber det er bedre sent end aldrig, at i endelig kan få lov at slå jer lås i køkkenet med denne lækre hindbær og hvid chokolade mousse kage
E. r. d. u. k. l. a. t. i. F. s. g. V. e. o. ). J. j. h. b. n. f. ,. p. y. m. /. æ. c. w. K. å. v. H. D. 2. 0. 1. T. U. C. (. 7. 5. 6. 4. ø. M. Æ. B. -. 8. P. I
To af mine yndlingskager i et, chokoladekage og tiramisu. En rigtig dessertkage. Du får en lækker intens chokoladekage der har den rigtig chokoladesmag fra netop chokolade og ikke kakaopulver
Kager – kager – kager – Gud hvor vi elsker dem. Chokoladekage – Mega svampet og toplækker. Chokoladekage – Den her opskrift på min chokoladekage er en af Danmarks mest besøgte opskrifter
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.