… en klassiker med lækkert fyld af creme og remonce, rigtig mormormad. Denne vidunderlige kringle er efterhånden blevet en lille smule hensat til morgenbordet eller brunch, men skal den bages hjemme (og det er altid anbefalelsesværdigt) står man måske ikke lige og bikser denne sammen
En af mine testkrydderier, som som altså ikke er med i nedenstående udgave)Ingredienser. Udkogt, sukkerholdigt rødkål kommer ikke i nærheden af mig, hverken til julefrokoster eller på min højt elskede juleaften
Disse havre blondekager er super sprøde og skøre. Og så de er fyldt med alting godt. Opskriften herunder er baseret på en opskrift fra den finske Nordisk bagebog, men jeg har byttet stort set alle ingredienserne ud, hvilket kun beviser at fyldet kan varieres i det uendelige - lige efter smag og hvad man nu har på lager
Med sine mange smagsnuancer er den en klar vinder, i følge mine smagsløg. Salaten her blev lavet kort tid før aftensmaden blev sat på bordet en dag, fordi jeg pludseligt synes der manglede noget “grønt”
M. O. R. Æ. B. L. E. K. A. G. (. 4. p. e. r. s. o. n. ). S. f. l. d. t. g. ø. a. å. m. i. k. b. ,. v. h. j. u. 1. æ. /. 2. c. 8. 0. N. D. V. I. 5. 6. P. Y. T. -. y