J. u. l. e. s. t. m. n. i. g. a. d. o. r. f. p. j. h. k. ,. å. O. v. æ. b. y. D. ø. H. ½. A. K. R. 2. I. 1. 3. 0. c. F. S. V. L. 5. -. 8. 4. B. 6. T. 7
M. i. n. e. f. o. r. æ. l. d. s. w. k. b. ø. g. t. a. m. ,. å. u. v. D. G. h. p. I. y. j. P. 8. 2. 0. 1. -. S. –. (. 6. ). 3. c. 5. T. V. 4. B. L. K. O
Andebryst marineret i appelsin/hvidløg, smørstegte kartofler, orangesovs og stegte grønsager. Som I måske har læst havde kæresten fødselsdag i mandags og jeg så derfor snittet til at lave en lækker middag
Du kan også servere stegt andebrystmed brunede kartofler, grønkålssalat og brun sovs evt. Med hensyn til mortensaften så er den ”rigtige” spise her slet ikke and, men gåsesteg, for ifølge legenden gemte den meget hellige og ydmyge Sankt Martin – i Danmark kaldet Morten – sig i en gåsesti, fordi han ikke ville forfremmes til biskop
høj) og placer den så på en bageplade beklædt med bagepapir. *bland vaniljekornene sammen med lidt af sukkeret, så du på den måde bedre kan fordele vaniljen i hele dejen
Selvom du ikke har en markvej med et krat som mig, så har jeg set rigtigt mange steder, i skoven, på enge, ja sågar i villakvarter, at der vokser brombær vildt ved hegn og skel
Andebrystet snittes i skindet og steges derefter på skindsiden. Personligt er en lige en tand for fed, og derfor har jeg tænkt mig, at give den lidt kant med et ordentlig spicy spark
- og en ret fin måde, at byde foråret velkommen påFor denne menu var jo hvad jeg forkælede cupcake mafiaen med igår, som jo forkælede mig med deres dejlige selskab, men også en del lækre værtindegaver
J. e. g. f. a. l. d. t. o. v. r. n. p. s. k. i. M. y. b. ". A. m. ,. h. j. å. D. æ. u. ø. -. V. (. 4. ). 2. H. F. ½. 1. S. c. T. 3. N. G. 5. 6. B. 7. 8. 0. 9. x. K. P. é. s g
M. i. n. m. o. s. t. e. r. h. a. æ. k. b. ,. d. g. v. å. S. Å. u. p. j. l. O. f. ø. J. D. 5. 0. 2. y. 7. B. K. T. c. ½. V. -. ". /. 1. A. L. I. 8. 6. (. ). F. P. 9. G. é
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.