Det er sjældent at vi laver og spiser helt traditionelt dansk mad, men dette er en af undtagelserne. Det er jo i virkeligheden en utrolig simpel ret, som næsten al dansk bondemad, men derfor er det også vigtigt med de rigtige råvarer og tilberedning, for det er det, der skal bære retten
Smuchi er en sammentrækning af smørrebrød og sushi , jeg syntes at det er fantastisk lækkert , det kan være rigtig tungt det danske stykke smørrebrød , her er der mulighed format smage meget mere af de lækre sager
Denne ret er billig, hurtig og super lækker der får alle kolde sjæle, varme igen. Græskaren bliver blød, gylden og cremet som smør der gør sig rigtig godt i en risotto
Hak løg og pres hvidløgene. Varm olie på en sautepande og svits løg, hvidløg og bacon ved svag varme til det er næsten sprødt, men uden at løgene tager farve
Da jeg handlede den anden dag - faldt jeg over en pose fuldkornsgrødris fra Urtekram og tænkte at jeg ville prøve om det var muligt at lave en fuldkornsrisotto af en art
Du skal bruge. 1 løg4 fed hvidløg1 gulerod1 pastinakMajs fra 1 kolbe6 dl udblødte og kogte røde kidney bønner 2 dl grødris8 dl vand1 bouillonterning½-1 tsk cayennepeber (alt efter hvor stærkt du vil have det)salt og peber efter smagolivenolie til stegning Sådan gør du
Jeg er jo STOR fan af risotto da det er billigt og kan varieres på tusinde måder afhængig af sæson. Svampe er i sæson i efteråret, specielt september og oktober, men kan findes længere såfremt der ikke har været frost
S. å. b. l. e. v. d. r. a. t. p. o. c. h. æ. g. i. ,. s. k. n. j. f. m. ø. M. y. u. ). D. ". P. K. 3. 1. L. R. F. . Æ. H. w. I. z. C. O. G. E. N. B. n l