E. n. s. ø. d. m. a. k. r. o. i. t. e. c. p. N. g. l. f. h. v. ,. j. b. D. y. u. -. å. w. J. æ. T. 3. 0. 5. 1. 2. S. M. B. F. (. ). ½. x. P. 7. H. R. L. /. K. O. 4. I. v g
D. a. j. e. g. s. k. u. l. b. ø. m. i. n. t. o. r. h. y. ,. d. p. O. c. å. v. f. P. æ. M. K. T. I. 2. 0. 1. 5. -. S. L. (. ). 3. ½. R. H. 8. /. N. B. J. E
E. f. t. e. r. a. h. v. b. g. 2. o. m. n. s. å. k. d. u. i. ,. j. c. O. D. p. l. æ. K. y. (. ). H. S. L. T. 4. 5. 0. -. 3. 1. ø. ½. R. F. 7. I. P. B. V. G. J. M. N. ". U. A
Hvis du vil have lidt modspil til de søde småkager, så lav glasurenmed citronsaft. Og da jeg samtidig sad med en gammel Kirsten Hüttemeier kogebog i hænderne, så lå tanken jo lige for
Raw Food er "rå" mad, eller. Det er økologiske råvare. Idag har jeg lavet Raw Cake - eller Brownie, da min kæreste og jeg skulle spise ved min svigerinde, hendes mand og to børn
-) - med bagværk i køkkenet, huhu. - men håber det bliver nemmere med spisning og det hele. Derefter skal kokosmel og hvedemel røres sammen med blandingen
V. e. r. d. n. s. b. t. g. u. l. o. k. a. f. y. i. ,. ø. v. m. c. p. å. D. j. K. h. ". S. æ. L. T. I. 2. 4. 5. 1. 8. -. (. ). 0. 3. ½. G. 6. R. P. B. H. O. N. A
I. d. a. g. e. r. t. n. 1. s. ø. i. v. ,. o. m. k. æ. u. p. å. l. b. j. f. A. D. h. c. G. T. 2. 0. 3. 4. 5. y. -. S. M. (. 6. ). /. ½. L. H. N. 8. R. x. K. B. J. F. O. ". '. Å. E
Når smør og chokolade er smeltet røres det sammen medmarcipanen forsigtigt i æggemassen. Som I nok kan se med dette indlæg, er han stadig i maven, hvorfor ved jeg ikke
Lad kagen køle af og smør kagen medglasuren. Konsistensen i denne kage er ligesom alle andre proteinkager – ikke helt så let og luftig som almindelig kage med mel og sukker
Lad kagen køle af og smør kagen medglasuren. En kage uden mel og sukker, dog lækker og med den vanedannede lækre chokoladeglasur som de fleste elsker – velbekomme
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.