J. u. l. e. s. t. m. n. i. g. a. d. o. r. f. p. j. h. k. ,. å. O. v. æ. b. y. D. ø. H. ½. A. K. R. 2. I. 1. 3. 0. c. F. S. V. L. 5. -. 8. 4. B. 6. T. 7
Rids andebrystet lige ned til kødet på kryds og tværs og krydr med rosmarin, merian, salt og peber. Super mørt og lækkert fjerkræ, med et minimum af tilberedning
Denne suveræne opskrift på farsbrød i fad med flødekartofler. Kom grøntsagerne op i et ildfast fad. Tilsæt fløde og salt, og hæld det over grøntsagerne i fadet
Rør rundt i grøntsagerne undervejs for at vende dem. andre grøntsager du kan lideRør olie, hvidløg og krydderurter sammen og lad det hvile 15 minutter, for at smagen af urterne kommer ud i olien. Vask og skær grøntsagerne i grove stykker, vend det i olien og lad det træke mindst 1 time, hvorefter det hældes på en bage plade med bagepapir. Grøntsagerne steges i en forvarmet ovn i 30-40 minutter ved 200 grader varmluft
M. i. n. e. f. o. r. æ. l. d. s. w. k. b. ø. g. t. a. m. ,. å. u. v. D. G. h. p. I. y. j. P. 8. 2. 0. 1. -. S. –. (. 6. ). 3. c. 5. T. V. 4. B. L. K. O
Andebryst marineret i appelsin/hvidløg, smørstegte kartofler, orangesovs og stegte grønsager. Som I måske har læst havde kæresten fødselsdag i mandags og jeg så derfor snittet til at lave en lækker middag
Rids skindet på andebrystet i rudemønster med en meget skarp kniv uden at skære ned i kødet. Med hensyn til mortensaften så er den ”rigtige” spise her slet ikke and, men gåsesteg, for ifølge legenden gemte den meget hellige og ydmyge Sankt Martin – i Danmark kaldet Morten – sig i en gåsesti, fordi han ikke ville forfremmes til biskop
Gulerødder, peberfrugt og løg skal laves til mos med stavblænder/ blænderen. Når mosen er kølet af, røres det samme med oksekød et og det kan med fordel røres med håndmixer, især hvis det er optøet oksefars
- og en ret fin måde, at byde foråret velkommen påFor denne menu var jo hvad jeg forkælede cupcake mafiaen med igår, som jo forkælede mig med deres dejlige selskab, men også en del lækre værtindegaver
Forleden lavede jeg denne skål med masser af stegte grøntsager, nudler og peanut butter dressing. At spise færre kalorier er ikke en mulighed, da jeg ammer, men jeg sørger for at spise en masse “plant-based whole foods“, uforarbejdet mad og masser af grøntsager
D. e. t. k. a. n. m. å. s. v. i. r. l. d. b. o. p. f. ,. g. j. u. y. h. ". -. S. æ. ). O. (. 2. 1. c. 5. 0. L. ø. K. T. 4. E. ½. 8. P. G. V. N. 7. R. H. J. A. B. M. z. C. F
Så bliver det næsten ikke mere enkelt og hurtigt uden at der gås på kompromis med smag og sundhed. Skønne grønne linser fra Puy piftet op med appelsin og "spicet" med chili og cayennepeber - en herlig kombination, som smager rigtig godt, og som også egner sig fint til som restemad til frokost dagen efter
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.