Bland den medcoleslawen. Rist eventuelt nødder eller kerner på en pande og drys over coleslawen. Skræl gulerødderne og skær dem i tynde skiver, eventuelt med en kartoffelskræller, så de bliver helt fine
Sauteret spidskål med feta og kapers. Kold kartoffelsalat med creme fraiche. Rabarberkager med kokos. 1½ kg kogte kartofler 4 dl creme fraiche (18%) 1 tsk paprika ½ spsk dijon sennep 1 tsk citronsaft. 1 mango 2 -3 avocado afhængig af størrelse 1 håndfuld salat (lidt blandede små blade) 1 lime (saften af) 1 tsk. Forloren hare med vildtsovs 500 gr. hakket kalv og flæsk 1 dl. rasp 2 æg 2½ dl mælk salt og peber 50 g bacon i skiver. feta i tern salt og peber 1 tomat. 1½ kg kogte kartofler
Tortellini á la créme (med s. Denne spinat/mango salat er endnu en af mine yndlingssalater, og den går til sådan cirka alt – lige fra kylling, til bøffer, til fisk
)Vi får den næsten altid til indisk dahl, hvor mangoensog melonens sødme sammen med korianderens karakteristiske duft og smag står i perfekt kontrast, som et mildnende supplement til den ofte stærkt krydrede indiske/ asiatiske mad
- en henrivende start på dagenOg endnu mere perfekt bliver det, når den start på morgenen er starten på en solrig fridag, som bare skal nydes i meget afslappet tilstand på vores dejlige altan - selvfølgelig i selskab med min højt elskede solskinsdiva
Til grillpølserne skulle der jo være en salat, og hvis jeg skal have Mathias til at spise salat, skal det ikke bare være iceberg med agurk og tomat – Det skal være en lækker en af slagsen, og i går blev det denne friske salat, der kom på bordet
Det er noget der giver en minder tilbage til barndommen når mor lavede hjemmelavet isvafler, dog var det ikke medmango den gang, men en klassisk flødeis der kom i
Bland mango, blåbær og mynte med dressingen, og lad det trække i køleskabet. Jeg er vild med at tilføje mere smag til mine salater i form af friske krydderurter, og særligt mynte er et hit
Om varme nætter og grillaftener med det hele. Fordel grøntsagerne i en stor skål – gerne med låg til. Coleslaw er det ultimative tilbehør og kan spises til ALT
Tag den hjemmelavede eller en købt mayo, bland den med eddike og sukker. Den er lavet på hjemmelavet mayo, som tager to minutter at lave med en stavblender
Med hjemmelavet rødkål kan du lave den lige som du ønsker den. Denne her rødkål er velegnet til mortens aften og juletiden hvor den godt må være lidt mere sød
Der er lidt frit valg med hensyn til kåltypen. Skræl og riv gulerødder og hak kålen fint. Bland de resterende ingredienser til en dressing og vend gulerod og kål i
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.