Vi kender alle sammen bagerens birkes, de ser flotte ud, de står flot og de smager godt. Det er svært, hvis ikke umuligt at få et så flot resultat derhjemme og det handler ikke om hemmelige ingredienser, ovnene vi har i hjemmet er bare ikke bygget til at bage i (hvor ironisk det end lyder)
Som nævnt igår, bagte jeg brød igår. Nu har jeg fået smagt på det, og det går godt hjem. )Minder meget om kernebrød uden mel, som normalt er mit yndlingsbrød, men har en lidt anden smag - en skøn variation, så man kan skifte lidt
Emma (vores yngste datter på 7 år) og jeg ser Mette Blomsterberg's program på DR1 om søndagen. Vi synes begge at det er alletiders og selv Emma sluger det råt
Jeg selv er vokset op med at de mindre kager i papirsforme blev kaldt for muffins. Nogle år efter kom udtrykket cupcake, som var en pyntet muffins, men da min mor første gang bagte denne kageform blev de kaldt for papirskager
I mange år har jeg brugt denne opskrift som grund for mange forskellige kager. Det er en drømmekage-dej men den kan bruges til meget andet i en hurtigt vending og efter hvad skabene byder på af indhold/ingredienser