Dagens ret bygger på en opskrift på bulgursalat fra Spis Bedre nr. 10 2009. Men som det jo så ofte går, når jeg laver mad, så blev der ændret lidt på opskriften
I dag blev det "bare" til en gang tøm køleskabet. Her er hvad jeg kunne finde. 2 andebryst1 iceberg salat2 cm ingefær2 fed hvidløg2 røde chili3 forårsløg1 appelsin1 håndfuld mandlerPinjekernerKokosolieJeg ridsede andebrystet og gned det med Himalaya salt
4 pers. Perlespeltsalat. 3 dl. Perlespelt4,5 dl. vand1/4 squash2 forårsløg2 fed hvidløg150 g feta1/2 dåse soltørrede tomatersaltpeberolivenoliekom perlespelt og vand i en gryde, kom lidt salt ved
V. i. p. r. ø. v. e. a. t. k. l. m. d. s. u. f. g. æ. o. n. ,. y. å. I. h. b. D. j. M. S. q. c. 2. 5. 0. O. N. Æ. 4. ½. (. ). K. H. J. C. L. 1. 3. /. T. F. P. A. B. E. w. '. 6. z. -. U. n l
En dejlig, frisk og sund salat, som holder maven i gang. Salaten er enkel at tilberede og går godt til stort set alt kød, ligesom den fungerer rigtig fint til f
Yndlingssalater. Hvem kan stå for en god gammeldags mormordressing med fløde. Jeg kan i hvert fald ikke og elsker denne salat, som består af få enkle ingredienser
W. a. l. d. o. r. f. s. t. e. n. k. v. p. å. u. i. g. m. ,. h. j. J. b. y. æ. (. ). H. 4. -. 6. 1. 5. ø. w. c. '. 2. E. S. 3. 0. B. K. P. I. U. D. Y. T. x. G. ) l