Den her koldekartoffelsalat er blevet piftet lidt op med en masse lækker bacon og sommerens lækre forårsløg er med til at give den lidt bid istedet for purløg
Bryder du dig ikke om den hvide dressing, så kan du med fordel lave en marinade af olie, hvidvinseddike – eller hvidvin – sennep, forskellige krydderurterog selvfølgelig salt og peber
Server kartoffelsalaten i en skål med et drys purløg og rødløg i fine tern. Vi fik dem ikke sat så tidligt og kan nu forlænge sæsonen med nye kartofler
Sæt en grillpande på blusset og skru højt op for varmen. 1Del dit spidskål i kvarte (eller halve hvis det ikke er så stort). 1Når panden er rygende varm lægges spidskålene på med skærefladen nedad. 1Grill spidskålene i ca. 1Imens hakkes urterne (estragon, purløg og persille) og blandes med olie, saften fra citronerne, fennikelfrø og sennep. 1Når spidskålene er færdige tages de af varmen og lægges på en tallerken. Krydr med salt og peber og server kålene med 1-2 spsk
Jeg var på jagt efter gode salater hos @salattosen tidligere i dag, og der faldt jeg altså pladask for hendes opskrift "sprøde grøntsager i asiatisk limedressing"
Anret kartoffelsalaten på grøn salat og server med frikadellerne. Frikadellerne kan dogogså sagtens laves om vinteren, men så ville jeg servere dem med en kålsalat og ovnstegte kartofler
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.