Mine enchiladas består af madpandekager fyldt med kylling, majs, bønner, revet ost og krydret tomatsovs, toppet med mere tomatsovs og ost og bagt i ovnen, så de bliver sprøde i kanten, og osten smelter på toppen
D. e. t. r. p. a. u. g. s. i. d. n. l. æ. h. v. o. k. å. ,. m. N. b. f. j. 3. O. c. ø. M. &. y. I. V. S. -. ). Å. *. F. L. A. (. 1. 8. 2. 0. 4. 5. /. T. 7. C. H. ". B. P. E. 6. K. 9. g g
Kom dejen over på en bageplade med bagepapir og fordel den jævnt over hele pladen med en dejskraber. Når man spørger sin kæreste, hvad han vil have til aftensmad, og tilbyder at lave lige det han vil have, forventer man ikke, at svaret er lasagne
Start med et lag fyld, lasagnepladerog sauce og herefter det samme igen. Efter at have ledt efter opskrifter på nettet, på vegetarlagsagne med linser, og ikke fundet noget der lige passede mig prøvede jeg mig lidt frem, hvilket blev til denneopskrift
Jeg er vild med det, og disse Enchiladas smager ekstremt godt og af virkelig meget. Jeg blev selv udfordret med mit fyld, og har aldrig før tænkt på at tage hytteost i – og hold op hvor var det lækkert
Bring mælken i kogog jævn med saucejævner til en tyk sauce. Når jeg laver lasagne, laver jeg gerne en stor portion og laver små portions-lasagner, som jeg fryser ned
Skær kyllingen i mindre stykker, krydr dem med salt og peber og steg dem så i olien for fuld skrue. Lad det stege til undersiden er gylden, og vend så pandekagen
lasagne skifter du mellem pastaplader og sovsen og slutter af med mornaysaucen på toppen. Der er så meget smag fra grønsagerne og krydderierne og så den lækre runde smag af mornaysaucen med muskatnød
Placer dernæst alt spidskålen og afslut med den sidste halvdel af oksekødet og top med revet ost. Vejret har været lidt blæsende og efterårsagtig og til dette vejr passer denne lasagne her bare rigtig godt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.