Jeg brugte opskriften på kokosmuffins som udgangspunkt og eksperimenterede en kende eller to, og det resulterede i rigtig gode, lidt tunge muffins med en fin smag af kanel og æble
I. l. ø. r. d. a. g. s. h. v. e. i. æ. t. f. o. j. C. n. V. k. ,. m. J. b. u. c. p. y. å. O. D. E. ). H. '. M. K. (. 1. 2. 5. 0. 3. 7. 8. T. R. S. F. B. -. &
Jeg har lavet luksus chokoladestykkermed karamel og indeni gemmer der sig også peanuts. Start med at smelte halvdelen af chokoladen i en skål over vandbad
Derimod helt perfekte til en dessert med vanilie is og lidt optøede hindbær. 250 g hvedemel60 g sukker2½ tsk bagepulver60 g kokosmel2 æg2 dl mælk½ dl olieBland de tørre ting sammen, og pisk derefter de våde i en anden skål
Jeg kigger altid efter ideer i min hverdag og bliver inspireret på mange måder, men falder selvfølgelig også nogle gange i den der vane med at lave de samme retter om og om igen - men det er nu også mest, når der er noget der smager ekstra godt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.