M. u. m. s. d. e. t. r. h. l. i. g. a. n. v. k. -. o. å. ,. ø. E. p. f. æ. S. D. b. (. 4. ). 1. 3. y. 2. 8. 0. c. 5. j. R. 6. T. K. é. /. H. L. F. 7. N. V. 9. A. n l
D. e. t. r. p. a. u. g. s. i. d. n. l. æ. h. v. o. k. å. ,. m. N. b. f. j. 3. O. c. ø. M. &. y. I. V. S. -. ). Å. *. F. L. A. (. 1. 8. 2. 0. 4. 5. /. T. 7. C. H. ". B. P. E. 6. K. 9. g g
Foråret er kommet med godt vejr ogdermed er grill sæsonen også igang. Hvad er bedre som tilbehør til bøffer og pølser end hvidløgsbrød, vi kender alle den version der købes på frost i butikkerne
Kom dejen over på en bageplade med bagepapir og fordel den jævnt over hele pladen med en dejskraber. Når man spørger sin kæreste, hvad han vil have til aftensmad, og tilbyder at lave lige det han vil have, forventer man ikke, at svaret er lasagne
Sådan en lavet fra bunden med krydret kødsovs, hjemmelavet bechamel oglasagneplader. Det er en god måde at få lidt flere grøntsager ind i en lasagne, og så smager den nærmest bedre dagen efter
lasagne skifter du mellem pastaplader og sovsen og slutter af med mornaysaucen på toppen. Der er så meget smag fra grønsagerne og krydderierne og så den lækre runde smag af mornaysaucen med muskatnød
Placer dernæst alt spidskålen og afslut med den sidste halvdel af oksekødet og top med revet ost. Vejret har været lidt blæsende og efterårsagtig og til dette vejr passer denne lasagne her bare rigtig godt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.