—- Indlægget kan indeholde affiliate links, hvilket vil sige, at hvis du køber nogle af de varer jeg linker til, får jeg et mindre beløb af virksomheden bag
Jeg har efterhånden lavet mange forskellige udgaver af bananpandekager. Denne udgaver indeholder en smule mindre havregryn og er i stedet toppet med skyr og hjemmelavetjordbær-rabarber marmelade
Opskriften som jeg endte med at lave den, får i selvfølgelig herunder, og jeg kan meget varmt anbefale at lave begge varianter, nu hvor du alligevel er igang - og bare rolig, det skal nok blive brugt
-. -. -. -. -. -. -. -. -. -. S. k. ø. n. e. ,. s. f. o. r. å. u. l. g. t. a. j. p. v. d. m. b. O. i. P. c. D. B. (. 3. 0. 5. y. ). F. h. 2. 1. 4. 6. æ. L. N. Ø. z. H. R. 7. 8. V. w. 9. T. K. U. é. n l
I Guder hvor jegelsker sommer. Jeg nød Kr. Den første aften kogte vi dem bare og nød dem som tilbehør til maden, og dagen efter lavede jeg en lækker kartoffelsalat
Jegelsker chokolade. Jeg nyder sådan en hjemmelavet bounty mere end hvis jeg havde købt den. Jeg holder både af mælkechokolade og den mere kraftfulde intense kakaosmag i mørk chokolade
Opvarm blandingen ved middel varme til sukkeret og smørret er smeltet - rør indimellem. Bliv ved med at røre de næste 5 - 8 minutter (eller til karamellen når 100 grader - brug eventuelt et sukkertermometer)
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.