Æggesalaten kan sagtens laves et par timer i forvejen, og stilles på køl i en lukket beholder. Der er nu intet som en god skive brød med en lækker frokostsalat på toppen
Jeg bruger den økologiske mayo på glas med hønen på eller dem fra Urtekram. Nøj, hvor er æggesalat dog noget lækkert pålæg – især når man laver det selv
Æggesalat. Udover dette så er der æggeblommer i og dermed også proteiner. Den nylavede mayonnaise brugte jeg en del af i en æggesalatmed små æblestykker og purløg
L. Æ. K. E. R. G. S. A. T. M. D. Y. H. v. e. m. s. i. g. r. a. t. u. b. ø. d. k. l. æ. h. n. f. o. j. c. å. p. y. J. ,. ). I. N. 3. Å. O. 1. ½. P. 2. B. F. C. Ø. U. V. R L
Det skal bare blandes sammen med de rigtige ting. Man skal ikke lave æggesalatmed hytteost for at tabe sig eller fordi det er fedtfattigt, men fordi det smager godt
Æ. g. e. s. a. l. t. m. d. h. y. o. b. i. r. f. u. k. ø. n. ,. å. v. D. p. H. 2. 5. E. -. æ. I. 4. 1. /. Z. –. K. S. F. c. 0. B. P. V. N. J. O. Y. L. j. …. G. C. +. T. w. r g
Jeg er derfor begyndt at fylde mine sandwiches med hjemmelavede salater. Hvis det ikke er muligt at smøre den, så spiser jeg fyldet til brødet med en ske
Luksus på et stykke godt rugbrød eller i et pitabrød med masser af salat og agurkeskiver. 3-4 hårdkogte æg200 gr hytteost1 tsk mild karry½ tsk salt2 spsk kapersÆggene hakkes og alt blandes sammen til en lystig salat
Nyd æggesalaten på et stykke ristet rugbrød med tomat og hytteost. Jeg har den seneste tid haft en kæmpe trang til æggesalat, og kunne godt tænke mig at prøve at lave min egen, men har ikke fået taget mig tid til det
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.