Derfor har jeg i mange år spist Knorrs udgave selvfølgelig helt uden smør og fyldt med e-numre men her i weekenden har jeg taget revanche og det blev succes og igen kærlighed til den fede sauce
Æggeblommer og essens blendes nogle sekunder i blenderen, til det skummer. Smørret smeltes, uden at brune og hældes i en jævn strøm i æggene, mens blenderen kører ved højeste effektTilsæt hakket persille eller kørvel
Fyldte æg er noget af det nemmeste at lave – hvis man da ellers kan finde ud af at koge et æg. Jeg gik efter klassikeren i første hug, med avocado og rejer
F. o. r. d. i. j. e. g. v. a. Å. h. u. s. w. k. n. ,. l. f. å. t. p. m. M. y. æ. ø. b. D. c. R. J. -. V. (. 2. ). 1. 3. C. L. S. A. B. T. P. 0. H. 4. 5. O. q. E. ½. N. 8. K. Æ. I. U
Smag til med salt og eventuelt et skvæt Bearnaise Essens, hvis saucen er blevet for "fed" i smagen. bliver saucen for varm skiller den hurtigt - ogbearnaise skal faktisk ikke serveres varm
D. e. t. r. f. d. a. g. o. p. å. n. i. ,. v. s. u. l. m. y. J. k. æ. ø. b. c. h. (. 2. %. ). -. 4. 1. /. 5. j. 0. H. F. S. T. L. K. B. 3. V. G. 6. P. e g
Jeg har aldrig lavet den traditionelle ret før – men kastede mig ud i det og det er bestemt ikke sidste gang der bliver serveret stuvet hvidkål herhjemme
Slå et æg ud i hver skål, og drys med salt og peber. Servér dine brunch æg med ristet rugbrød. 1Til 2 stk 2 skiver tomater 3 skiver bacon 2 æg salt peber rugbrødLæg en skive tomat i hver skål – skålen skal kunne tåle at komme i ovnen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.