M. I. T. S. K. A. N. D. V. E. Ø. F. C. L. P. U. ,. v. i. n. d. e. r. a. f. ”. G. o. u. m. k. b. w. 2. 0. 1. t. g. B. s. h. æ. y. l. J. ø. å. p. –. j. -. 7. 5
Økologisk piskefløde. Jeg fik desværre ikke helt gode svar fra min MR scanning af min nakke, ryg og lænd, så her i weekenden trængte vi til forkælelses mad og denne nemme og lækre chokolademousse
L. i. g. e. n. u. h. v. o. r. d. ø. j. s. æ. f. t. ,. å. p. a. l. m. O. k. b. -. D. S. x. w. N. /. M. y. c. (. 4. ). 1. 2. 3. H. F. V. 0. 5. 6. 7. 8. è. r L
Udfordringen ligger også i at moderere udklædningen så man ser udklædt ud – uden at skræmme nogle af børnene, særligt vuggestuebørnene der kan have svært ved alle de indtryk
God dag fra Maria. Hasselnødder uden skal3 dl økologisk fedtfattig tykmælk1 spsk. I weekenden fik jeg lavet en meget lækker og anderledes broccolisalat
Hæld vandet fra kartoflerne, og skær æggene i kvarte. 5 store bagekartofler4 mellemstore gulerødder1 stort løg250 g frisk spinat (gerne mere)2 kogte æg (kan udelades, jeg synes dog, at de er dog ret gode i)saft fra 1 citron2 dl piskefløde1 dl mælk1 tsk dijonsennep500 g hvid fisk (fx torsk, kuller, lyssej)olivenoliemuskatnød1 spsk smør + 3/4 dl lun mælksalt og peber
Del hviderne og blommer fra æggene, og læg dem i hver sin store skål. Oetker Økologisk Husblas. 1Revet skal fra ½ økologisk citron. 1Saft fra 3 økologiske citroner. 12 ½ dl økologisk fløde. 1Økologisk myntebladTilberedning 1 Forberedelse Tag æggene ud fra køleskabet ca. 2 Økologisk citronfromage Læg husblas i blød i koldt vand i mindst 10 min
Skær agurken i tynde skiver. Drys med salt og sukker og kram agurkerne. Grill pølserne og lun brødene. Server pølsebrødene med grillstegte pølser, hjemmelavet ketchup, fennikelremoulade, agurkesalat og ristede løg
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.