kaste mig ud i at lave 'russian caramels' med et twist af lakrids (inspiration fra The Food Club), samtidig med at jeg forberedte mig til mundtlig eksamen
Kyllingen er sprød og dejlig saftig da den er blevet vendt i æg og dernæst majsstivelse, som bare gør kyllingen super lækker når den steges i en masse olie
juleand til den store aften. 1 and (ca. 2,5 -3 kg)1 dl (ca. ) havsalt3 cox orange æbler i tern3 spsk hakket timian200 gr svesker uden sten100 gr tørrede figner i tern100 gr friske tranebær100 gr valnødder2 klemmentiner1-2 spsk olivenolieTænd ovnen på 160 gr
#1 Jeg har strikket en hue til mig selv. Opskriften er denne, den passede ikke helt til min måde at strikke på, så flere ting har jeg rettet til efterhånden
That’s one of the many things I’m looking forward to this year. Share on Facebook. It was our first New Years with Tristan, so we were excited to see how he would react to all the fireworks and hoopla going on
Vi prøvede selvfølgelig forskellige røgvarer fra Røgeriet i Aarsdale hvor vi boede, men lavede også selv en aften fish and chips med en lækker hjemmerørt remulade
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.