Ja, den du ved nok, ikke. Det kan der komme en del sjov ud af - ofte fordi jeg ikke selv tænker over, at det måske er fordi, de ikke kender kagen - indtil det går op for dem, at "Den du ved nok" bare er navnet på kagen og ikke et forsøg på at tale i hemmelige kage-koder til dem
Er ganske sikker på at I alle kender “Den du ved nok” og hvis ikke så synes jeg I skal prøve den af. 450 g mel (Schär Mix C hvis den skal være glutenfri). 100 g kokos. 100 g
Vær opmærksom på, at kagen ikke må få for meget, den skal være ‘fudgy’ inden i. Du kan si kakao over kagen, pynte den med blomster, ristede nødder, frysetørrede bær eller servere den præcis, som den er
T. R. Ø. F. L. E. M. D. A. K. I. S. (. 2. 0. t. y. k. e. r. ). 1. d. l. p. i. s. f. ø. g. m. c. h. o. a. 5. 3. u. v. P. Y. N. n. H. ,. å. æ. B. -. O. b
Kagen skal mærkes fast (ikke hård) når du trykker den let på midten. Nå, men vi kom fra ‘Den du ved nok’ – og her følger min version af den gamle klassiker, som er en rigtig ‘snaske-kage’ og ikke særlig æsterisk at se på
Det kan være, du har besluttet dig for, at maj måned skal være sukkerfri (det er din fornuft), men efter tre dage er du til fødselsdag og kan ikke sige nej til kagen (det er din lyst)
brombær, blommer, solbær, ribs, kirsebær eller hvad du nu har eller kan skaffe. Nogen siger den skal være på 80%, nogen bruger Hansens Rom. -)Første lag blev blandet ribs og solbærSå blev der tilsat brombær og blommer som var udstenet og skåret i kvarte Og til sidst rom til 1 cm over kantenGlasset stilles i køleskab og ifølge opskriften sies bærrene fra 1
I sidste måned var det jo sukkerfriseptember, men denne måned vil jeg tænke ud af boksen… I stedet for at lave en udfordring hvor det gælder om at udelade visse madvarer, så skal oktober i stedet handle om at tænke kreativt
Hvordan skal den bruges. Det er en håndsvings køkkenmaskine, som laver lange spagetti lignende bånd, spiraler og tynde grøntsags "nudler", alt afhængig af hvilken knivplade du sætter på
Hvis du også står overfor gerne at ville tabe dig og leve et sundere liv, men ser en kage/brød ordning på arbejdspladsen som én af de store udfordringer, så bryd ud af cirklen, ofte er der bare én der skal starte med at tage andet end det “man plejer” med
Det er selvfølgelig først og fremmest vigtigt at spise en masse fisk, især fed fisk. Hvis du også undrer dig over, hvad duskal gå efter, når duskal vælge en fiskeolie, så læs med i mit næste indlæg, som vil omhandle dette
Hver eneste gang jeg køre en is eller et stykke brød ind, skal jeg høre på lignende. Det er selvfølgelig et øm punkt hos mig, og det er også derfor jeg reagerer så kraftigt på det
F. ø. l. e. r. d. u. o. g. s. å. ,. a. t. i. n. k. p. f. m. h. v. æ. O. y. J. j. D. S. Å. 2. b. 5. T. 1. 0. 8. ". N. M. x. (. ). L. c. 6. +. 4. B. 3. H. U. K. 7
Når du køber rabarber friske, så skal de efterfølgende opbevares i en pose i køleskabet. Der er stor forskel på de forskellige sorter af rabarber, så du kan opleve både tynde og tykke stilke, og farven kan variere fra grøn til dyb rød
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.