Smør stangen med et penslet æg. 3) Skær skinken i tern, og bland flødeostcremen, champignon og løg sammen med skinken. 4) Fordel massen på to ruller butterdej (lagt sammen med en lille overlap på midten), og fold/flet butterdejen over fyldet. 30 min ved 200 grader (Hold øje med butterdejen ikke bliver for mørk, hvis skru da ned på 180 grader
Når vi er på den anden side af juledagene, så trænger jeg til noget lettere og er ligsom færdig med julemad og sul og så er det dumt at have en masse tilbage i dåserne fordi jeg har bagt osv i de allersidste dage inden jul
Jeg har gjort et forsøg – OG JA, jeg ved godt at min chokolade-temperering mislykkedes. Hvis du vil lave en bund af chokolade, skal der gerne være noget chokolade tilbage til at lave bunde med
Jeg går altid og tæller ned til, hvornår jeg kan tillade mig at gå amok med julepynt, -guf og -kalendre, uden at jeg bliver set på med mærkelige øjne af gemalen (og så taler vi ikke om, at jeg så julekalender i august, bare fordi jeg havde lyst)
De her er med smør – rigtigt smør og ikke et efterkrigs-erstatningsprodukt, som klistrer fast i ganen For at gøre dem ekstra deluxe har jeg også brugt en god kakao, mandelmel og revet chokolade
Pisk flødeosten blød og tilsæt æg og sukker - pisk til en ensartet creme. Lækker kanelkage med masser med smag fra krydderierne, toppet med en lækker creme lavet af flødeost
Som skrevet i går, fejrede jeg min fødselsdag med et brag af en dessert. Hvis i også smelter i mikroovn, så vær forsigtig med ikke at give det for meget
"" FORBEHOLD "" - med netop opskrifter som havregrynskugler og risalamande, findes der lige så mange forskellige smagspræferencer, som der findes husstande
Form den med skeen og din hånd til en frikadelle. Om de skrælles eller ej er en smagssag, jeg skræller dem aldrig, da jeg køber kartofler med “fin” skræl
Server bollerne lune med smør og en god kop kaffe eller evt. 5) De bages ved 240 grader i 13-15 min. Kanel er ofte noget vi putter i kagerne eller ovenpå risengrøden, men hvorfor ikke også komme det i brødet
Hæld glazen over de let-frosne chokoladeskaller, en efter en. De var alle helt tosset med den, så jeg synes også i skal have muligheden for at servere den til jeres gæster
Skift til k-spade eller dejkroge til resten af opskriften. Opskriften har jeg blogget om tilbage i 2010 og de lægger altid i top 5 over de mest besøgte opskrifter her i december, men jeg synes efterhånden at den trænger til en opdatering med nye billeder. Del dejen op i 5-7 klumper og tril hver klump til en lang pølse, som du skærer i små pebernødder
Si gløgg'en igennem og server rygende varm - evt. Tommi var småsyg og var derfor det perfekt offer og han startede med at synes den var for sød, så der kom et skud citron i, men smag jer selv frem
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.