Smør stangen med et penslet æg. 3) Skær skinken i tern, og bland flødeostcremen, champignon og løg sammen med skinken. 4) Fordel massen på to ruller butterdej (lagt sammen med en lille overlap på midten), og fold/flet butterdejen over fyldet. 30 min ved 200 grader (Hold øje med butterdejen ikke bliver for mørk, hvis skru da ned på 180 grader
Jeg fortsætter succesen, denne gang med min version af lakridskarameller. Lig det på et spækbræd og bank bolskerne i stykker med en hammer eller en kagerulle
Når vi er på den anden side af juledagene, så trænger jeg til noget lettere og er ligsom færdig med julemad og sul og så er det dumt at have en masse tilbage i dåserne fordi jeg har bagt osv i de allersidste dage inden jul
Jeg har længe gerne ville gøre CookieCrumble kunsten efter med hjemmelavet lakridssirup. Men den salte er helt fantastisk, så den skal helt sikkert laves igen og jeg skal da også forsøge mig igen med den søde ved anden lejlighed
Sprøjt skummet ud på bundene og giv dem et godt drysmed raw lakridsgranulat. Et par gange om året kommer der nye sæson/højtids versioner og denne sommer står den på Summer – lakrids overtrukket med hvid chokolade og hyldeblomst
Som skrevet i går, fejrede jeg min fødselsdag med et brag af en dessert. Hvis i også smelter i mikroovn, så vær forsigtig med ikke at give det for meget
Så jeg lavede marengs medlakrids. 4 tsk lakridspulver – der findes mange forskellige slags, men jeg har fået en fra Johan Bülow i gave. Pisk 2 tsk lakridspulver i (smag til om du synes der skal mere i). marengsmassen i en sprøjtepose med en stjernetylle, du kan også forme kyskagerne med 2 tsk. Dryslakridspulver over marengsen og bag dem i ovnen ved 100 grader i ca. 4 tsk lakridspulver
Form den med skeen og din hånd til en frikadelle. Om de skrælles eller ej er en smagssag, jeg skræller dem aldrig, da jeg køber kartofler med “fin” skræl
Server bollerne lune med smør og en god kop kaffe eller evt. Kanel er ofte noget vi putter i kagerne eller ovenpå risengrøden, men hvorfor ikke også komme det i brødet
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.