Jeg elsker at have gæster, da det giver mulighed for at lave mad til mere end bare én. jordskokkesuppe til forret, lammekrone til hovedret, og chokoladekage med hjemmelavet is til dessert
Og jeg spiser ikke stivelse, så selvom en quinoa salat eller lignende kunne være passende, stod jeg ret og tænkte - man MÅ da kunne lave en ordentlig menu uden stivelse + ovennævnte
Jeg elsker nemlig hendes porre-pastaret. Det er guf til ganen og god energi til kroppen. C-vitamin er et antioxidant som styrker immunforsvaret ved at beskytte kroppen mod frie radikaler
et hit fra julefrokosten. åretsnytårsmenu finder du her. Hvis du vil være sikker på at følge med i de nye opskrifter her på bloggen, så tilmeld dig E-mail abonnementet, se nedenfor th
Nu er det lige omvendt med årstiderne, hvor vi befinder os nu, så vi går mod varme og sommer. Og med en del grøntsagsrester på køl blev det i dag til en blomkålssuppe
frisk revet ingefær. Skær kødet i strimler og kom det i marinaden. Stil det i køleskabet. Kødet (uden marinade) lynsteges 3-4 min. 2 tsk frisk revet ingefær
Ugens menu. Hvis du vil være sikker på at følge med i de nye opskrifter her på bloggen, så tilmeld dig E-mail abonnementet, se et stykke nede i spalten th
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.