Blogindlæg, madplan. Vasketøj, lægge tøj sammen og på plads. Herren sover til kl. Han kommer nok heller ikke uden om at feje sne væk fra fortorv og trappe
portion, skal du skære grøntsagerne ud og lægge dem i fryseren tilnæste gang du laver retten. Du kan bruge de grøntsager, som du allerede har i huset eller nogle af dem, som jeg brugte
Nogle gange elsker jeg at stå længe og hygge mig med nogetkompliceretogtidskrævende mad, men så er der dage, hvor der mest af alt skal noget sundt og lækkert på bordet uden de store anstrengelser
De små frugter, der ligner en mellemting mellem æbler ogkirsebær, er stenhårde og sure og kan ikkespises rå, men du får den fineste gelé – den kan minde om ribsgele, men er lidt mere pikantogsyrligi smagen, så har den en helt specielindbydende farve
) Når jeg skriver sådan, er det fordi jeg flere gange efter at have set Mette Blomsterberg eller en anden dessert-vizard trylle den lækreste creme brulée frem, selv har stået med en halvflydende lækkersmagende vaniljecreme, der bare ikke er blevet rigtigstivog derfor kun har sendt tankerne iretning af creme brulee pga
Den er hurtig at lave til aftensmaden og resterne kan nemt anvendes i madpakken næste dag. Hvis du ikke har særlig meget tid, men har lyst tilnoget der ligger let i maven, og på samme tid er lækkert, er denne kyllingesalat perfekt
Broccolitærte – Det er ikke svært at lave tærte – heller ikke fra bunden af, men selvfølgelig tager det lidt længere tid end hvis du har en færdiglavet tærtedej
Min karamel kunne godt have tålt at koge en smule mere indognæste gang vil jeg forsøge mig med en smule mindre kakao også – men der bliver helt sikkert en næste gang
Tabouleh – eller tabbouleh – er en salat fra Mellemøsten, bestående af bulgur eller couscous blandet med grøntsager og urter – masser af grøntsager og urter – ogtilsatcitronsaftogolivenolie
Det hele den kombinatinaton af det super lækre fede fløde, sammen med den halvsure passionogfriske mango smag, der gør den sidderliiiiigetil at man har lyst til en til, og så en til, måske lige en enkelt mere, til der ikke er mere tilbageog man skal ud og lave en ny, så der er tilnæste gang man åbner køleskabet
Dæk skålen med film, ogstil den i køleskabet eller på en kold altan tilnæste dag. Tilsæt derefter rapsolie, sukker, salt, hvedemelet med fuldkorn, rugmel og groft rugmel
Jeg har planer om at dele opskrifter på en masse små lækre appetizere den næstetid, som jeg vil gemme under kategorien forretter/små retter – og som ogsåvil være perfekte små retter til at sammensætte sin egen sommer tapas
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.