Tahin er sesamfrø der er blendet til sesam”smør” og kan fås i de fleste supermarkeder. Du kan bruge den som dip til grøntsagsstænger, som pålægpå brød eller bare som tilbehørtil din aftensmad
Pas dogpå med ikke at tilføje for meget væske, da dadelmassen så vil blive alt for klistret. Disse fedtsyrer bidrager kroppen med god energi, og er samtidig med til at opbygge cellevæggene, så cellerne i kroppen kan fungerer som de skal
Smag din humustil med salt og peber. Start med at hælde halvdelen af olivenolien i din blender og forsæt med at hælde olivenolie i til du har en ensartet og blød cremet masse
K. n. i. b. e. r. d. t. m. a. f. å. l. æ. s. k. g. ,. o. y. j. u. é. v. p. 4. %. F. U. ø. c. h. L. &. G. A. D. S. B. H. -. ü. ". Ü. T. E. M. I. R. V. N. O. 2. 3. 5. 0. (. 1. /. ). J. S l
Smag den til med salt og peber og evt. Blend det hele sammen - hvis den er for tykt tilsættes lidt mere olie ad gangen, men pas på den ikke bliver for tynd
Så hvad end du mangler fedtreduceret mel, kaloriefrie sukkeralternativer, glutenfri pasta, nødder eller noget helt andet, så husk at tjekke deres kæmpe sortiment ud og få handlet ind til de der sundere juleopskrifter, som du hele tiden falder over og tænker på, du snart skal lave
Smag til med salt og peber. Denne humus smager en smule skarpt af hvidløg og sesamolie. Da jeg ikke havde noget tahin, brugte jeg sesamolie i stedet ognoget jordnøddesmør
Bland alle de tørre ingredienser godt sammen, ogtilsæt så resten. Del endelig, endelig billeder og/eller tips enten her eller på Instagram (@sunderealternativer), hvis I kaster jer ud i at lave dem
Forleden lavede søde Caroline Thorsfelt og jeg disse lækre kanelsnegle, som er lavet på soyamælk og er det perfekt sunde alternativ til de traditionelle kanelsnegle
Det hele køres på en foodprocessor eller lille blender og smages til. Nylaves humus smagt til med hvidløg og spidskommen smager så skønt sammen med fx knækbrød eller grønsager skåret ud i stave
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.