Foråret er kommet med godt vejr og dermed er grill sæsonen også igang. Hvad er bedre som tilbehør til bøffer og pølser end hvidløgsbrød, vi kender alle den version der købes på frost i butikkerne
Bland hvidløg, friskhakket persille og citronsaft sammen med mayonnaisen og bum - hjemmerørt aioli. Problemet var at jeg havde lidt travlt og derfor tog en anelse for let på, at der skal MEGET lidt olie i ad gangen til at starte med
Bland hvidløg, friskhakket persille og citronsaft sammen med mayonnaisen og bum - hjemmerørt aioli. Problemet var at jeg havde lidt travlt og derfor tog en anelse for let på, at der skal MEGET lidt olie i ad gangen til at starte med
Aioli er majones med hvitløk. Avkjøles i kaldt vann og presses med hvitløkspresse eller en gaffel. Når du ser at emulsjonen starter så løfter du litt på stavmikseren, forsett og kjøre mikseren forsiktig opp og ned til aiolien er ferdig
Æggeblommerne røres sammen med sennep, eddike, hvidløg og salt og peber. Første step er, at de pasteuriserede æggeblommer skal have samme temperatur som olien, og andet step er at tage den med ro, når man tilsætter olien
Vi fik den skønneste Aïoli til en kylling med salat den anden dag. Det startede som en helt almindelig mayonaise og endte med en spicy og frisk dip, der gav maden et pift
Jeg kigger altid efter ideer i min hverdag og bliver inspireret på mange måder, men falder selvfølgelig også nogle gange i den der vane med at lave de samme retter om og om igen - men det er nu også mest, når der er noget der smager ekstra godt
Den stinkende sunde naturmedicin, hvidløget, er en uundværlig smagsgiver… hvis du kan lide smagen. Hvidvinsmarineret rødspættefilet med knust peber og lun salat Marineret rødspætte… mums
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.