Jeg har taget min lille minichef med i køkkenet, så vi kan hygge imens vi laver maden. Jo, jeg tror det bliver en fin lille forret til en aften, hvor der også skal være plads til and med rødkål og brunede kartofler samt ris a la mande til dessert
Rør de hakkede grøntsager sammen med den moste avocado. Jeg elsker mexicansk inspireret mad. Jeg lavede mexicanske pandekager med rød quinoa, chili beans, salat, majs, grøntsagssovs (vegansk ostesovs), sorte bønne chips og min hjemmerørte guacamole
I found the recipe on a Danish blog but changed it up a bit to make it my own. It has no sugar or butter – but its still really really yummy and creamy
Til sausen/marinaden. Hakk alle ingrediensene i biter. La surre noen minutter mens du rører, tilsett smør og hvitløkssmør, smelt inn smøret og hell sausen /marinaden over i en bolle
ligeså rystede jeg kager så hårde som sten ud af mine ærmer, som blev bagt med stolthed og serveret med et håb om, at mine vidunderlige kager ville blive rost til skyerne
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
- Sød og syrlig med et twist fra selleri er en perfekt kombination -. Smagen afhænger virkelig af hvilken type appelsin og æble du bruger – men jeg vil vove at påstå at det vil smage godt uanset
Med mindre jeg pimper dem, naturligvis. Lad dig endelig inspirere. 7 Gulerødder1 spsk olivenolieSaft fra 1/2 citronBredbladet persille (smag til, hvor meget)Grofthakkede mandler (ca. 10 mandler)1 nektarinHak gulerødder i foodprocessoren, så du får små grove tern. Tilsæt 1 spsk olivenolie og saft fra en halv citron, bredbladet persille, grofthakkede mandler og nektariner i små tern
Restaurant The Lodge der ligger lige midt i Vejle's centrum tæt på banegården er et af Vejle's bedre bud på finedining, restauranten der er ejet af Kirk familien der ejer Lego koncernen har indrettet denne baghus bygning i elegant moderne stil og prøver at bevæge sig op i den gode ende på restaurant scenen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.