J. u. l. e. s. t. m. n. i. g. a. d. o. r. f. p. j. h. k. ,. å. O. v. æ. b. y. D. ø. H. ½. A. K. R. 2. I. 1. 3. 0. c. F. S. V. L. 5. -. 8. 4. B. 6. T. 7
Andebryst marineret i appelsin/hvidløg, smørstegte kartofler, orangesovs og stegte grønsager. Som I måske har læst havde kæresten fødselsdag i mandags og jeg så derfor snittet til at lave en lækker middag
Andebrystmed appelsin, rødkål og mandler. Server andebryst i skiver med rissalaten. Salaten bliver bedst med friske bønner, men bønner fra frost kan også bruges
D. e. t. r. M. o. n. s. a. f. l. ø. d. g. ,. j. m. i. u. k. b. h. v. å. c. p. J. E. æ. y. -. K. I. V. A. O. (. 4. ). S. ½. 1. 2. 6. 0. F. 5. x. G. 3. H. R. T. U. L. z. 7. 8
Dræn for vandet og sæt kartoflerog grønt til side. jeg brugte ærter, grønnebønnerog broccoli. Af samme årsag fik mindstepigen, som stadig befinder sig trygt i min mave, den brilliante idé, at hendes far skulle begaves med hans kogebog "River Cottage - Veg everyday" på selveste fars dag
Tilsæt bønnerneog lad dem stege med et par minutter. Retten kan med fordel spises sammen med mørbrad og generelt kødretter, men den kan også spises kold som middagsmad med brød til
Jeg elsker salater med appelsin i. Du kan bruge både friske og frosne grønnebønner. Salaten er også supergod dagen efter, når bønnerne rigtig har suget dressingen til sig
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.