Med fare for at gentage mig selv, så vil jeg gerne hylde det italienske køkken. Gang på gang tager det mig med storm med sin enkelthed og lækre smagsnuancer
Så er jeg tilbage på bloggen efter en skøn Kristi himmerlfarts ferie. ) jeg har været på camping med min veninde Mette, så derfor brugte jeg min ret til, at holde blog fri
At lave hjemmelavede pizzaer er efterhånden blevet lidt af en lidenskab (læs. besættelse) for mig. Jeg har brug lang tid på at finde den bedste opskrift på dejen, så den får den rigtige balance mellem sødt, salt, blødhed og sprødhed
Remove the pan from oven, stir the vegetables and place salmon on top. Halve the remaining garlic and toss with Brussels sprouts and 3 tablespoons of the seasoned oil in a large roasting pan. 6 cups Brussels sprouts, trimmed and sliced
Add in 1/3 cup of the powdered sugar, tint with yellow food coloring if desired and whip until stiff (but not lumpy) peaks form (shake cream from beaters, no need to clean)
juli is a post from. Doo it - just doo it. I TV - Qanooroq - den grønlandske TV Avis. -. KNR - Kalaallit Nunaata Radioa - Grønlands Radio og TV var nede i min butik
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.