175 g spegeskinke i tynde skiver, fx parmaskinke. 1Antal portioner 1 person 2 personer 4 personer 6 personer 8 personer Vælg 3 dl vand ½ dl groft salt 8 skrubbede små, nye kartofler 75 g spegeskinke i tynde skiver, fx parmaskinke 8 små kviste af friske rosmarinblade, timian eller oregano - hakkede 25 g smør Hertil Karolines Køkken® Cremefraiche 18%Sådan gør du Bring vand og salt i kog i en gryde og rør til saltet er opløst
16 x 22 cm) og form den til et farsbrød. 600 g dampede blandede grøntsager, fx broccoli og grønne bønner. kulør Tilbehør 1 kg kartofler - koges 600 g dampede blandede grøntsager, fx broccoli og grønne bønner ribsgelé
"Rødbeder. Er det ikke noget, som man køber på glas. ". Nææææh, ikke længere. I dag spiser danskere rødbeder i både salater, supper, sammenkogte retter, brød og ja meget andet
Nogle gange så opstår nye ideer, og opskrifter, mens man er i gang med noget helt andet – og det var lige præcis det der skete for mig i dag, da jeg stod og bagte pølsehorn
1320 g løse ris, parboiled, fx jasmin (ca. 1Antal portioner 1 person 2 personer 4 personer 6 personer 8 personer Vælg 2 spsk rapsolie 400 g wokstrimler af okseklump ½ tsk groft salt 1 zittauerløg i tynde både 2 gulerødder i skrå skiver 350 g broccoli i små buketter og stilken i tynde skiver ¾ dl teriyakisauce - japansk grill- og stegesauce 2 spsk sojasauce 1 tsk sambal oelek ¼ liter Karolines Køkken® Madlavningsfløde 8% Tilbehør 320 g løse ris, parboiled, fx jasmin (ca
400 g pølser i tykke skiver, fx oksepølse, bayerske pølser eller kyllingepølser. 200 g) 1 stort finthakket fed hvidløg 1½ tsk groft salt 25 g smør 4 dl Karolines Køkken® Tomat & cremefraiche Pastasauce 400 g pølser i tykke skiver, fx oksepølse, bayerske pølser eller kyllingepølser 250 g cherrytomater i halve 3 rødkindede æbler i tynde både (ca
Brug rugbrødscrunch som topping på din morgenmad, fx ovenpå skyr eller yoghurt. Tilføj kerner (fx solsikkekerner, græskarkerner) eller hakkede nødder (fx mandler, hasselnødder) til rugbrødsmassen inden den kommer i ovnen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.