Jeg lavede derfor sukkerfri rabarberkompot af den ene portion og til den anden portion rabarber blev jeg inspireret af min tidligere opskrift på muffins - nemlig disse havregrynsmuffinsmed hindbær, som også er friske i smagen
evt en dåse kondenseret mælk - jeg lavede denne kage to gange, anden gang købte jeg en kondenseret mælk medchokoladeog brede ud over kagen før marengsen kom på og bagte den derefter
Selvom den er energitæt, er den proppet med gode og nærende ingredienser. { vegansk og glutenfri }. Mangler du en lækker, sød og sund eftermiddagssnack
Jeg er ikke vild med hindbærsnitter, der smager af ubagt dej, og jeg er heller ikke vild med de meget “økologiske” udgaver, der er mere mørke i det – som man i øvrigt kan købe for overpris på diverse trendy bagerier
Hæld dem i en kasserolle sammen med Fibersirup og vaniljepulver, varm dem op og lad dem simre, til de er blevet lidt bløde, men uden at de er smattet ud
Varm en pande med olie og svits de hakkede løg og peberfrugter til de er godt brunede. Pastaretten er nu klar til at blive serveret med frisk basilikum
Hak chokoladen groft og kom det ned til havregrynsblandingen sammen med dadlerne. Start med at røre havregryn, mel, bagepulver, et nip salt og vanilje sammen i en skål
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.