Bananpandekager – Egentlig ligner de mere klatkager end pandekager. Bananpandekager – opskrift. En god ting ved bananpandekager er at de tager ikke ret lang tid at lave, og de bliver lavet af noget man som regel har på lager – måske lige med undtagelse af bananerne
Små tykke amerikanske pandekager helt uden mælk og æg. De modne bananer søder pandekagerne og jeg tilsætter risproteinpulver, for at pandekagerne skal mætte mere
Kender du det at man lige sidder og har lyst til lidt lækkert til den søde tand. Ofte ender det her med en tur rundt i huset for at se om der mon gemmer sig noget slik et sted
Lækre, svampede og glutenfri bananpandekager med en smule kanel og en skefuld sund, frisk jordbæris ovenpå, som virkelig passer godt sammen med de søde bananpandekager – og så er det hele oven i købet sundt, nemt og uden sukker og hvedemel
Der er dømt hygge på sofaen i dag…. Vejret og energien er ikke til andet…. Var til havefest i går og indtog ALT for meget alkohol og kom ALT for sent i seng…
Kender du det, at der er bare er nogle dage der er bedre pandekagedage end andre. Sådan er det i hvert fald for mit vedkommende, og i dag var heldigvis en af de dage hvor resultatet bare endte med at blive lige i skabet
Jeg synes faktisk, at de er en skarp konkurrent til min mors allerbedste pandekager, og i den grad den lækreste form for bananpandekager, jeg nogensinde har lavet
af når jeg har været igang i køkkenet, så derfor er denne opskrift specielt for mig genial - man undgår samtidig meget af fedtet fra stegningen - derfor er jeg nu begyndt at lave mine bananpandekager i ovnen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.