Så hvis i tænker, “hvem er den lille dreng der på nogle af billederne er sammen med Theodor. når man begge ligger i solsengen og er faldet hen og ligger i en dejlig kogt morfar-lur, mens bebs tager en lur i klapvognen, så er det måske ikke ønske-scenariet, at der pludselig er en bette skid, der vågner og skal aktiveres i skyggen under parasollen
Den klassike libanesiske ramadan forret var den lækre sprøde og syrlige fatoush-salat. 5-7 portioner). 3/4 kop grødris. 1,25 liter let eller sødmælk. 1/2 kop sukker. 1 kanelstang. 1/2 flækket vaniljestang. 2 tsk rosenvand. 1. 2. 3. 3 spsk sukker og den anden halvdel af den flækkede vaniljestang tilsættes og det hele koger op. 10 min. ) 3/4 kop grødris. 1,25 liter let eller sødmælk. 1/2 kop sukker. 1 kanelstang. 1/2 flækket vaniljestang. 2 tsk rosenvand
2. 1. 2. 1. 2. 1. 3. 1. 1. 1. 1. 2. I. t. i. r. s. d. a. g. h. o. l. j. e. f. D. v. p. å. n. b. y. F. R. H. U. S. E. T. k. V. æ. ,. m. ø. u. O. c. C. '. P. (. ). 5. 0. J. 8. /
Man behøver ikke opgive sine sunde vaner, fordi man tager på ferie. - og frosne granatæblekerner. Uanset hvor du rejser hen, er jeg sikker på at du kan finde frossen frugt og juice i skønne smagsvarianter, som kan sætte lidt kulør på ferien J
Måske får du et billede eller to på Instagram fra det skønne Tenerife (varmt håber jeg i hvert fald. Uanset hvad det er, så er det denne uges fredagskage og den tager ingen tid at lave, og selv børnene kan være med, nu hvor mange har efterårsferie
Du skal bruge (12 stk. 25 g gær. 2,5 dl lunken vand. 2-3 mellemstore gulerødder – gerne økologiske. 2 æg. 1,5 tsk groft salt. 1 spsk. 1 stor håndfuld solsikkekerner. 1 tsk god honning. 500 g mel hvoraf 1/4 ca. 1 æg til pensling. 30 minutter. Bag bollerne i forvarmet ovn ved 200 grader i 15-20 minutter. PinterestTwitterFacebookGoogleTumblrE-mailUdskriv25 g gær. 2,5 dl lunken vand. 2-3 mellemstore gulerødder – gerne økologiske. 2 æg. 1,5 tsk groft salt. 1 spsk rørsukker. 1 stor håndfuld solsikkekerner. 1 tsk god honning. 500 g mel hvoraf 1/4 ca. 1 æg til pensling
Så har jeg en uges ferie at se frem til, og det er selvfølgelig dejligt. Forhåbentlig får vi nogle gode have-oplevelser og også nogle gode madoplevelser
"Det er sommer, det er sol og det er ferie. Tiramisu med hindbær og hvid chokolade2 dl kold espresso kaffe½ dl Amaretto200 gr lady fingers (1pakke)3 pasteuriserede æggeblommer3 pasteuriserede æggehvider3 spsk florsukker250 gr mascarpone250 gr hindbær100 gr hvid chokolade125 gr hindbær til at pynte medBland kold espresso med Amaretto i et fad. Sæt tiramisuen på køl og lad den trække i mindst 3 timer. 2 dl. 200 gr l. 3 pasteuriserede æggeblommer. 3 pasteuriserede æggehvider. 3 spsk florsukker. 250 gr mascarpone. 250 gr hindbær. 100 gr hvid chokolade. 125 gr hindbær
Som barn af 80'erne husker jeg med behersket glæde den varme skolemadpakke bestående af 3-4 halve stykker rugbrød med leverpostej, kødpølse eller lignende, der ofte lå og hyggede sig i skoletasken fra kl 7 om morgenen, når man skulle hjemmefra, til den sidste mad blev indtaget omkring middag
Før ferien holdt jeg familiefødselsdag, og jeg kom i tanke om, at jeg slet ikke har fået blogget om denne fantastiske kreation af en hindbærmoussekage, som jeg lavede
Nøøøj den har spillet på repeat i både hus og bil…. Solsikkekernerne hældes på en tør, slip-let-pande. April 13, 2016. 150 g. 2 tsk. 1 tsk. Stil dressingen på køl i 1 times tid, mens salaten blandes. 100 g. 1 mellemstort rødløg (ca. 150 g. 2 tsk hvidvinseddike. 1 tsk sukrin gold. 100 g. 1 mellemstort rødløg (ca
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.