Bland det meste af melet med sukker, citronskal, vanilie og bagepulver i en stor skål. Disse dejlige italienske kager, super nemme og hurtige at lave og så er der ikke noget fedstof i - så kan det jo næsten ikke være bedre
Sluk ovnen og lad dem stå derinde med lukket låge til de er kolde. Kom de hele mandler, chokoladestykkerne og æggene i og rør det sammen til en ensartet masse - det er meget klistret
D. e. m. h. r. a. v. d. j. g. l. t. ,. n. i. s. k. o. 2. 3. c. b. å. y. ø. p. f. F. S. æ. u. w. C. é. O. 0. 1. 5. J. (. ). ". K. N. -. 6. 4. P. 8. H. V. B. T
* lad det hele stå lidt og lad det koges ind mandlerne (vær tålmodig, det kan betale sig). * når sukkerlaget er begyndt at smuldrer, skue eventuelt mere ned og vend mandlerne til de er karamelliserede og de er færdige
Bring salt og vand i kog i en gryde og tilsæt mandlerne. Jeg har en del gange omtalt saltede mandler som er en af de snacks vi spiser mest af herhjemme for tiden
Kom mandlerne ud på et stykke bagepapir og skil dem fra hinanden med to gafler så de ikke sidder fast i hinanden, for så kan de være svære at få fra hinanden
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.