Da dette er min første opskrift på siden har jeg valgt at dele mityndlingsbrødmed jer. Opskriften er inspireret af Kvalimads Verdens Bedste Brød, men lavet i en Römertopf også kaldet en stegeso på dansk
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. D. e. t. r. k. n. o. g. b. d. y. a. ø. J. v. m. s. u. j. ,. h. l. f. æ. å. p. ". 2. 4. 1. S. 0. -. T. H. E. R. ö. '. c. 5. B. 3. V. e g
Tilbagetilvirkeligheden og hverdagen efter en uge medkagebageri og sygehusbesøg. Der kommer min elskede römertopftilsin ret, for magen til tysk stegeso der makker ret, skal man sgu lede længe efter
Har du ikke en römertopf , så brug en stor gryde med låg. Start med at riste baconen af på en pande. Efter flamberingen tages kyllingen op og lægges over irömertopfen
Læg i en Römertopfmed grøntsager, laurbær, og hæld mørkt øl, og bouillon ved. Brun oksestegen på alle sider, i smør og rapsolie, krydr med salt og peber
- medBornholmerhane. - på et styks Bornholmerhane og masser af grøntsager. Den smager virkeligdejligt, er super sund med en kæmpe bunke grøntsager og meget let at lave
Kom den i (en gennemvædet) römertopf, sammen med løgbåde, citronsaft og bouillon, og læg låg på. Læg dem i et ildfast fad på bagepapir sammen med rødløg, hakket hvidløg, løgbåde, timian, basilikum og laurbærblade, vend dem godt rundt medolivenolien og citronsaft, samt havsalt og peber fra kværn
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.