Med en rest skinke tilbage fra den anden dag og et broccolihoved, der snart havde set dagens sidste lys, kom jeg utrolig langt i det lille køkken i dag
Læg brødskiverne på bagepapir på en bageplader, fordel svampene herover og drys med parmesanost. Skær brødet i skiver og rist dem på begge sider på brødristeren eller i ovnen
Dette giver et spændende og lækkert brød, der kan fyldes med næsten alt. Brødet skærer i strimler og lægges sammen, således at fyldet fordeles overalt indeni
Horn med ost ogskinke er elsket av store og små, en god gammel klassiker som aldri går av moten. Kjempegodt med Iskald melk på siden og litt ketchup å dyppe i for de som liker det
N. a. n. b. r. ø. d. s. o. m. i. k. e. v. P. g. D. E. J. T. I. L. S. K. A. B. R. Ø. 2. 5. æ. l. u. t. /. 1. p. y. h. (. f. c. ). -. 0. 6. G. H. ,. å. j. Æ
Så en pludselig indskydelse, og et mindre anfald af overskud, fik mig til at få gang i bageriet og nu står der to velduftende og varme brød på køkkenbordet
Server lun med smør og ost. Man kan sagtens komme kerner eller andre typer mel i brødet - durum og grahamsmel er populært herhjemme, hvis det skal gøres lidt grovere
D. e. t. k. a. n. v. æ. r. p. i. s. h. d. m. f. l. g. y. ,. o. u. b. ø. J. 1. 2. å. M. S. F. I. 0. 9. ½. c. 3. A. 8. 5. %. 7. (. ). B. P. R. j. 4. H. -. O
Foråret er kommet med godt vejr ogdermed er grill sæsonen også igang. Hvad er bedre som tilbehør til bøffer og pølser end hvidløgsbrød, vi kender alle den version der købes på frost i butikkerne
Blend low carb bageblandingen (jeg blender den forholdsvis fint, men stadig med bid). Kan du godt lide ideen ogstenalderbrød, men ikke rigtigt den meget grove, kompakte konsistens
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.