Jeg havde lavet monsterdeller (frikadeller med spinat), afskåret finger (brødstænger med en mandel som negle), mumier (pølsehorn) og klamme snegle (grønne pizzasnegle), gnave grønt og sodavand
Brødstænger m. Ølandsmel . Der har ikke været så meget gang i bloggen her på det sidste, men det er bestemt ikke fordi jeg er færdig med at give jer lækre opskrifter – Tværtimod
Én af de måder, som jeg holder meget af at bruge avokadoer på, er som hovedingrediens i lækre dips, som du kan smovse i dig med et par squash-/gulerodsstænger eller grove brødstænger ved din side
Det er æblesæson og så er det oplagt, at lave en æblesurdej. Surdejen er så brugt sammen med ølandshvede og man får et brød som bare smager rigtig godt
De her langtidshævede landbrød er både lækre og lette at lave hvis man er ejer af en køkkenmaskine. Brødet laves over 2 dage så det kræver lidt planlægning og en god portion tålmodighed
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.