i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. L. æ. k. e. r. n. m. l. a. s. ,. d. f. g. o. h. u. t. v. p. -. b. ø. V. j. /. (. å. ). 4. 1. c. 2. 0
I en travl hverdag er det dejligt, at man ikke skal så og holde øje med potter, pander og gryder konstant, men at man kan bruge tiden sammen medsinfamilie
Så det gjorde vi, og jeg blev MEGET tilfredsmed dem. Så da jeg så sidste uge, af tilmiddag hos i denne omgang, var der en der serverede broccoli burgere …
I. I. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. T. A. L. E. N. S. K. C. R. O. Æ. M. D. G. Å. e. n. s. p. r. ø. d. b. u. m. t. l. y. g. f. ,. k. (. 6. o. ). Ø. J. 2. 0. h. v. 1. æ. a
De skal brunes helt, men behøves ikke at gennemsteges helt da de bliver det iovnen. Tærte kan bruges i alle sammenhænge både til aftensmad, frokost, små snitter på brunchbordet osv… Det gode ved tærte er også, at du kan fylde den med det du lige har lyst til, og i dag var det kylling, broccoli og grøn peberfrugt for mit vedkommende
inden de kommer iovnen. brød er nok noget af det, som jeg savner allermest imin hver dag, så det er med at finde nogle gode alternativer, som gør man ikke faldet i alt for ofte
Ingredienser. Bollerne er rigtig gode til madpakken. 1 broccoli. 2 spsk fiber husk. Alle ingredienserne blendes sammen til en fast masse, der formes til 5 boller. Bollerne bages iovnen ved 175 grader i 25-30 min. 1 broccoli. 2 spsk fiber husk
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. S. a. m. e. o. p. s. k. r. f. t. v. g. d. b. ø. ,. n. j. l. h. æ. å. M. c. u. y. V. N. G. /. L. 2. 5. 7. 1. 4. -. 6. P. C. O. H. R. T. B
Pluk buketterne af broccolien og steg med. Hvis du nu sidder og synes at det er lidt for underligt, så smid en bund på - eller spis det med et stykke rugbrød
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.