At lave hjemmelavede pizzaer er efterhånden blevet lidt af en lidenskab (læs. Hvis du har lavasten (bagesten/pizzasten), så behøver du ikke forbage, men du skal lige sikre dig, at stenen er gennemvarm
Det giver mig en følelse af selvforkælelse at lave lækker mad til mig selv og fokusere på at lave tingene rigtigt, smage maden godt til og efterfølgende servere i hyggelige omgivelser
Tilsæt mel og chiafrø og ælt til den slipper siderne og er blevet elastisk. Afhængigaf hvordan du vil hæve dejen, lader du den enten stå på bordet eller kommer den på køl
Then while the judges tasted all of our desserts we were served an amazing afternoon tea (or to be precise, afternoon coffee just for the day) with lots and lots of delicious cakes sandwiches and lot s and lots of chocolate
Tiden flyver afsted når man har travlt (og har det sjovt). Jeg har været fuldt beskæftiget med at færdiggøre den sidste del af praktikken (jeg har været … Continue reading →
Line a plastic container, loaf pan or whatever you have at hand with plastic wrap. I have borrowed the recipe from two Danish bloggers, and have made a few little changes to it
Add in 1/3 cup of the powdered sugar, tint with yellow food coloring if desired and whip until stiff (but not lumpy) peaks form (shake cream from beaters, no need to clean). Mix lemon curd and remaining 2/3 cup powdered sugar into cream cheese mixture. Gently fold 1/3 of the whipped cream mixture into the cream cheese mixture to lighten, then add remaining whipped cream and gently fold until combined. Cooking Classy 3/4 cup crushed graham crackers (6 full sheets). 2 1/2 Tbsp fresh lemon juice. 1 1/2 Tbsp water. 1 1/2 tsp unflavored gelatin powder. 1 1/2 cups (355ml) heavy cream
Land/distrikt. 2 fedd hvitløk, finhakket eller 1 ss hvitløk på tube. Stekes i ovnen på 200 grader/ innstilling 5 på gasskomfyren i 25 minutter. 2012/2013. 6,00 g/l Syre. 5,60 g/l. 2 fedd hvitløk, finhakket eller 1 ss hvitløk på tube. 6,00 g/l Syre. 5,60 g/l
Vi skal have lidt forskellige retter til frokost og en af retterne er blandt Oskars ynglingsretter. Remoulade er jo en fed spise, men det skal der jo også være plads til i ny og næ, men heller den lidt federe hjemmelavede end den på tube
En kakaomørdejsbund, et lag flydende karamelsauce som "oozer" ud af kagen når man skærer et stykke og en lækker, lidt snasket chokoladekagedej med mørk chokolade i, på toppen
Remove the crust from the freezer and completely cover with a single layer of strawberries. In a small bowl mix the 1 1/2 cups milk with the package of strawberry pudding. 1 1/3 cups graham cracker crumbs, plus additional for topping. 1 1/2 cups milk. 1/2 cup confectioners' sugar
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.