S. o. m. l. v. e. t. r. j. g. n. u. i. b. a. d. p. s. k. f. å. ,. D. æ. ø. h. ". ). K. y. O. J. U. B. (. 1. 2. 5. 0. c. R. Æ. H. /. M. L. N. T. -. G. P. V. z. E. |. 8. I. A. C
M. e. t. B. l. o. m. s. r. b. g. u. n. k. a. d. p. i. c. ø. å. h. v. j. D. 3. æ. ,. -. 1. y. f. O. T. I. P. H. N. (. 8. ). 2. 5. 0. 6. S. 7. 4. K. x. 9. L. e l
Pak rullen ind i film og bind elastikker eller ligende i enderne for at holde på formen. Brunkagerne er meget smagfulde, krydrede og ellers smager som en brunkage bare skal
Brunkagerne er udelukkende lavet på naturlige ingredienser, forstået på den måde, at der ikke er tilsat proteinpulver, unaturlige sødemidler eller fyldemidler
Det må ikke koge eller blive for varmt. Jeg var lidt bekymret, idet de ikke indeholdt helt det samme som de fleste andre brunkage opskrifter, men min mor påstod, at de var et hit og dette viste sig at være korrekt på flere måder
Småkager er fantastiske og hører sig julen til… Men har du ikke lyst til at vågne i slutningen af måneden med flere deller end da den startede, så skal småkagespiseret nok begrænses til weekenderne
S. å. e. r. d. t. i. g. n. l. j. u. b. a. ,. o. s. v. m. h. y. k. p. ø. f. B. æ. D. c. 2. 0. I. 1. 5. 7. (. M. O. ). ½. /. 4. F. 3. T. P. R. L. 6. -. 8
Hvor tykke de skal være, er en smagssag, jeg kan godt lide at de hverken er for tykke eller tynde. I går stod den på vaniljekranse og i dag står den påbrunkager, så der er god mulighed for klassisk juledag i weekenden
Lad brunkagerne køle af på en rist og opbevar dem i en tæt kagedåse. Kom dejen i en firkantet beholder, med lige sider, foret med bagepapir i bunden og på siderne
Denne opskrift påbrunkager er taget fra Mette Blomsterberg, der laver de lækreste kager. Dejen puttes i en beholder, der er foret med bagepapir på både bund og sider
Anderledes eftermiddagsbrød, med frugt og god smag (evt lun med lidt smør eller syltetøj til). Kom nu vandet med salt og hørfrø over i skålet med mel og skyr og rør det utrolig godt sammen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.