Bruschetta kan passe indi mange anledninger og man kan lave utrolig mange lækre udgaver. Bruschetta. Man kan nemt lave dem til en lille hygge aften med nogle venner, eller som en forret
Bruschetta er nemt, enkelt, lækkert og ikkemindstSU-venligt, og det er gaske enkelt en nødvendighed en gang imellem, når man som gemalen og jeg, er travle og eksamens-stressede studerende, der har brug for et let, hurtig og billigalternativtil aftensmaden
Denne ret minder nok mest af alt om bruschetta, dog uden brødet. olivenolie (kan undlades). Auberginebruschetta er perfekt som forret, og er både smuk at se på og smager også skønt
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. D. e. t. d. j. l. g. s. o. m. r. v. f. æ. a. p. u. V. å. k. n. y. b. c. h. J. 6. ø. (. ). 1. /. 2. S. ,. T. 8
Jeg fik for nyligbruschetta, som min mor havde lavet, og jeg var overrasket over, hvor godt det smagte, så i dag fik jeg lyst til at gøre hende kunsten efter
Bruschetta bestående af baguette skåret i tynde skiver, med gedeost, stikkelsbærmarmelade og lidtfrisktimian – Så bliver det ikke mere enkelt, nemt og lækkert
Blend alle ingredienserne godt sammen i en blender. Kan godt lide at lave noget simpelt, men samtidigt lækkert og velsmagende tilmine gæster Det skal du bruge (25-30 personer)350 sorte oliven1-2 spsk kapers1 hvidløg 2 tsk timian2 ansjoser - kan udeladesOlie 1 chorizo pølse1-2 poser bruschetta brødSådan gør du. Smør oliven tapenade på de små bruscatta brød og put en tyk skåret bruschetta pølse på toppen Lækker og smagfuld anretningVelbekomme 350 sorte oliven. 1 hvidløg. 2 tsk timian. 1 chorizo
På en varm sommerdag, hvor man måske ikkelige er så sulten er det her en perfekt spise. Man kan jo også lave dem som forret, appetizer eller som tilbehørtil en god gang pasta
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. T. d. l. g. e. r. p. å. u. n. h. o. t. j. y. m. a. s. k. æ. b. D. v. c. f. ø. R. ´. 1. 0. ,. B. O. (. ). S. P. M. -. K. G. E. A. a l
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.