11 spsk
olivenolieRist brødskiverne på brødristeren eller i ovnen.
Flæk tomaterne, fjern kernerne og hak det tilbageværende "tomatkød". Hak løg og hvidløg meget fint. Skær mozzarellaen i tern. Bland tomat, løg, hvidløg og mozzarella med olivenolie. Kom fyldet på brødskiverne og server straks. Tweet Indsendt af Simon Glue d. 16.08.10. Kategori: Madopskrifter › Forretter › Bruschettas
In a large skillet over medium heat, heat oil. Add crushed tomatoes, basil, and crushed red pepper flakes and stir until combined and warmed through, 3 minutes. Top each breast with 1 slice mozzarella and cover with a lid until melted. 4 slices mozzarella
Du tager først et godt brød - gerne ciabatta, skærer det ud i mundrette skiver, gnider dem ind i olivenolie, knust hvidløg og salt på begge sider, griller dem i ovnen (eller steger dem på panden) og pryder dem med din dit yndlingspålæg
Rigeligt med frisk timian. Denne ret minder nok mest af alt om bruschetta, dog uden brødet. Derefter hakkes tomaterne godt, hvidløg presses og de to blandes sammen i en skål med pinjekerner, olivenolie, oregano, timian og salt
Bruschetta bestående af baguette skåret i tynde skiver, med gedeost, stikkelsbærmarmelade og lidt frisk timian – Så bliver det ikke mere enkelt, nemt og lækkert
Kan godt lide at lave noget simpelt, men samtidigt lækkert og velsmagende til mine gæster Det skal du bruge (25-30 personer)350 sorte oliven1-2 spsk kapers1 hvidløg 2 tsk timian2 ansjoser - kan udeladesOlie 1 chorizo pølse1-2 poser bruschetta brødSådan gør du. Smør oliven tapenade på de små bruscatta brød og put en tyk skåret bruschetta pølse på toppen Lækker og smagfuld anretningVelbekomme 350 sorte oliven
Skær brødet i skiver, og smid det på en pande med lidt olivenolie. Læg en smule parmaskinke, så en klar gorgonzola og giv det en omgang med ukrudtsbrænderen, så den smelter lidt – alternativt kan det klares under ovnens grill
denne mozzarella blandes med cashewnødder, så der burde ikke være problemer. medmindre man køber det over nettet, så jeg har forsøgt mig med Agar agar i
- med gedeost og honning - medmozzarella, tomat, basilikum og hvidløg- med champignon, olivenolie og hvidløgDernæst lavede jeg en tuncreme bestående af
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.