Vi har allesammen brug for mere energi og flere vitaminer her om vinteren, så her er en salatopskrift, der sparker gang i systemet og smager himmelsk samtidig
Lav trætheden som på pakken og rul ud i tærteform. Skær løg i små tern. Brun oksekød på panden. Tilsæt løg og presset hvidløg og evt chili samt oregano
1. Kog 2 poser Uncle Ben’s Ris, Boghvede, Hvede & Quinoa. 2. Lad risene afkøle – du kan sagtens koge dem dagen før og bare opbevare poserne med ris i køleskabet
Aftensmad på 20 minutter. Hvis du sidder og tænker, at det nærmest er umuligt (medmindre du rister et par skiver rugbrød, steger et spejlæg eller bikser en omgang grød sammen) så kan du godt tro om
Igår lavede jeg denne skønne bulgursalat, og jeg skal love for at der er masser smag i. En af de store udfordringer kan være at finde på en spændende frokost, der ikke tager for lang tid at lave, men samtidig smager skønt og mætter
Fredagens aftensmad stod på Bulgur-salat, hvilket er en af ynglingsspiserne herhjemme. Salaten er også en kærkommen mulighed til, at undgå madspild, da alt hvad der findes i grøntsagsskuffen er velkomment
syrligt, sødt, sprødt, salt og cremet, og så passer den perfekt til denne tid på året, hvor der er danske solmodne kirsebær og friskbælgede ærter i butikkerne og solskinsvejr udenfor til at grille – denne bulgursalat er nemlig perfekt som tilbehør til et stykke grillet kød, kylling eller fisk og som salat til frokost/madpakken dagen efter
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.