♡ Server dem som tilbehør eller hovedelement med en sprød, grøn salat til. Billedet var ret mørkt, men jeg kunne alligevel godt se, at hun havde lavet nogleovnbagte søde kartoflermed en creme ognogle ristede kikærter på toppen
Jeg serverede dem med en kølende yoghurtdressingog en grøn salat til aftensmad, men du kan også lave dem i miniversioner og servere dem sammen med et indisk måltid a la dem stående længere oppe
Dræn vandet fra kartoflerne, og tilsæt med det samme en generøs klat smør til gryden. Rør en dressing af sennep og citronsaft sammen, og rør det med dobbelt volumen af din bedste olivenolie
Mos imens kartoflerne, spæd med kartoffelvand eller lun mælk, til mosen har en passende konsistens, tilsæt olivenolie eller smør og smag til med salt og peber
8. s. t. k. v. i. l. d. b. ø. f. e. r. 6. -. 7. 0. g. a. m. 1. /. 2. q. u. h. æ. n. ,. p. S. o. H. å. 4. G. 5. 3. c. (. ). I. K. E. L. C. F. B. j. D. y. A
Dryp lidt citronolie på, smag til med honning og drys med peber. Til denne bøf har jeg kreeret en lidt “mandet” salat, som står godt til den ferske kødsmag
Vi fik en simpel græsk bondesalatmed agurk, tomat, peberfrugt, rødløg og fetaost som tilbehør. Jeg havde købt en masse mørbrad på tilbud, så det blev derfor til denne luksus udgave og fordele er også, at kødet ikke behøver at blive marineret med blot krydderes
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.