Hjemmelavet burrito med oksekød. Igår stod menuen på burritos alá Madfidusen. Burritos er et god alternativ til wraps’ene, men bygger lidt på samme princip
De fleste af os kender burrito'en med kylling eller hakket oksekød, men den kan faktisk også laves i en vegetarisk/vegansk udgave, uden at det tager noget fra smagsoplevelsen
Jeg burger fuldkorn tortillas (er ofte veganske, tjek varedeklarationen) og derudover fylder jeg min burrito med masser af grøntsager, en kødfri “kødsovs” med ris, en skøn hjemmelavet guacamole og en smule vegansk “ost” eller gærflager
Vi brugte dem til en omgang burritos med oksekød og bønner og det var bare super lækkert…. Brug pandekagerne til burritos, tortillas eller wraps med fyld, enchiladas, quesadillas og meget, meget mere
burrito krydderi. Se lige et smukt og lækkert spiseligt farveorgie. Hvis vi får gæster, og vi ikke lige kan finde ud af, hvad vi skal servere, så ender vi ofte med at lave en “Mexican menu”
Bland det hele sammen i en blender og blend indtil det hele er pulveriseret. Hvis du ikke har en blender men en morter, og overarme som en grovsmed, så brug endelig den i stedet for
Jeg veksler lidt mellem at lave små og store torillas, men kan egentlig bedst lide de små, da det er mere elegant og hyggeligt at spise - i stedet for én stor burrito, som man spiser i løbet af 7 et halvt minut
Du kan putte retten i en fuldkornstortilla og spise dem som burritos med guacemole/tomatsalsa til. Du skal bruge disse ingredienser for at lave karrykål med hakket oksekød
TortillafyldSe denne opskrift med tacos/burritos For kødversion steges 500 g. Første gang, jeg lavede mine egne tortillas, var i 2002, da jeg boede på kollegieværelse i Roskilde
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.