Butterdejspakkerne spises lune med evt en grøn salat til. Dermed kan du have en lækker aftensmad på under en time, og endda have rester til dagen efter (hvis du ikke er voldsom sulten den aften)
J. e. g. l. a. v. d. n. h. r. s. t. f. i. u. o. æ. k. y. D. (. ). ,. m. p. å. I. b. j. K. ø. c. O. 4. -. 5. 1. /. 2. &. S. P. T. F. R. x. L. G. 0. 3. ) g
Skønne og lækre butterdejspakkermed svampe, spinat, hvide bønner og rucola pesto. De fleste butterdejspakker du finder i supermarkederne er veganske, og jeg arbejder på en opskrift som ikke indeholder margarine (kommer på bloggen når den er klar)
Bland ostekulturen og lipase enzymet op med ½ dl vand. Check med en finger om du kan "knække" mælken. Du ender med nogle skæve tern, men det er godt nok
Bøg siderne, drys med de hakkede krydderurter og hæld den ønskede mængde olie over. I stedet for at proppe din fetaost i salaten til grillmaden, så prøv at grille fetaen
D. e. t. k. a. n. v. æ. r. p. i. s. h. d. m. f. l. g. y. ,. o. u. b. ø. J. 1. 2. å. M. S. F. I. 0. 9. ½. c. 3. A. 8. 5. %. 7. (. ). B. P. R. j. 4. H. -. O
Smag til med en smule salt og peber. Smuldrer fetaen i skålen og bland sammen med kikærter, avokado, forårsløg, koriander og saften fra 1 lime. 100-150 g feta
Denne tærte er en vegetarisk version med porrer, frisk spinat og feta, og den er helt perfekt til madpakken eller til aftensmad med en salat som tilbehør
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.